20150501_160046

Deze klant heeft drie geschakelde bedrijfsunits gekocht. Elke unit had beschikking over een kantoorruimte, maar deze ruimtes waren erg kaal. Er waren alleen maar een paar muren en een verdiepingsvloer aanwezig. Kortom: deze kantoorunits moesten nog afgebouwd worden.  De klant heeft mij benaderd om voor hem een offerte te maken. We zijn samen door het pand gelopen en hebben de plannen besproken met elkaar. Vervolgens heb ik voor hem een offerte gemaakt en zijn we van start gegaan met het afbouwen van de eerste unit.

Eerst werd er een trap geplaatst. Op de eerste verdieping zijn daarna kozijnen geplaatst, zodat er een kantoorruimte ontstond. De verdiepingsvloer was nog niet glad afgewerkt dus werd er een cementdekvloer in gelegd. Vervolgens is er vloerverwarming in gefreesd en is de vloer geëgaliseerd.

Op de begane grond is een cv-kast gemaakt,  er is een toilet gerealiseerd en alle kozijnen zijn afgetimmerd. Er zijn overal vloerplinten aangebracht en daarna werden de muren en de vloer van het toilet getegeld. Ook de hal op de begane grond en de hal op de eerste verdieping zijn getegeld. Als laatste moeten de deuren nog afgehangen worden zodra ze geleverd zijn.