Aanbouw

“Ik heb een leuk huis… maar eigenlijk zou ik wel een groter huis willen hebben.”

Speelt die gedachte bij u ook wel eens? U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om naar een groter huis te verhuizen.  Maar als u hier eigenlijk geen zin in heeft omdat u verder wel tevreden bent met uw woning en de plek waar u woont, dan komt het moment dat u gaat nadenken over uw eigen huis en de mogelijkheden die er zijn om uw woongenot te vergroten.

Lees Meer

Verbouw

“Ik wil graag twee slaapkamers op zolder, maar past dat wel?”

U heeft een leuke woning , maar u wilt er iets mee doen.  Dat kan de zolder zijn, die eigenlijk niet groot genoeg is om er twee fatsoenlijke kamers van te maken. Of de keuken die niet helemaal meer naar uw smaak is. Een vaste trap naar zolder zou ook mooi zijn, in plaats van de vlizotrap die u nu heeft. Zomaar wat voorbeelden die kunnen spelen als u een eigen woning heeft. Heeft u ook zulke ideeën, dan wil ik u graag helpen deze uit te werken in een plan met offerte. Ik kan u laten zien wat haalbaar is en wat niet.

Lees Meer

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is belangrijk voor het behoud van uw woning. Ook  wanneer u regelmatig  de kozijnen en de boeidelen van uw woning schoonmaakt en schildert, kunt u op een gegeven moment tot de ontdekking komen dat het er allemaal niet even goed meer uitziet. Dan is het handig iemand in te schakelen die hier vakkundig naar kan kijken en waar nodig onderdelen kan vervangen. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres.

Lees Meer